Programma: 

  Ons kerstdiner.

Maandagmiddag 13 december van 13.30 tot 18.00 uur.

 

Als de coronaregels niet zwaarder worden gaat deze middag gewoon door.

Leden kunnen nu nog kaartjes kopen bij ons secretariaat, tot uiterlijk zaterdag 4 december of zolang de voorraad strekt. LET  OP: vol is vol. Er is plek voor max. 100 personen.

 

De kosten zijn €10.-- p.p. voor een gezellige middag met een optreden

in Kerstsfeer en een lekker diner.

Leden die met de bijbus komen worden na afloop met privé auto’s thuis gebracht want de middag eindigt pas om ongeveer 6 uur. De bijbus rijdt tot 5 uur.

Mocht ons feestje onverhoopt niet doorgaan dan krijgt u bericht en uw geld retour. We hopen dat het niet zover komt en dat we met goede moed kunnen uitzien naar een volgend Wasbo-jaar met veel gezelligheid.

 

Adres secretariaat: Mw. Korff, Starrenburglaan 34, tel. 070-511 28 28

 

Wasbo middagen 2022

 

10 Januari---Zoals van ouds we beginnen het nieuwe jaar met de plantenbingo,een middag altijd veel lol en plezier en vaak ga je met meerdere planten naar huis vooral in de winter is dat gezellig ,een bloementje in huis.

 

14 Februari—Hopelijk een jaarvergadering die we niet via de mail of post moeten doen.Heeft U opmerkingen of een reactie laat het ons weten.Wat er na de pauze komt is nu nog niet bekend maar U kent ons dus het komt zeker goed

 

14 Maart---Een film ,maar de naam houden we even nog voor ons ,maar ook hier geldt het wordt zeker een gouwe ouwe.

 

11 April---U kent ze nog van de vorige keer ,de familie van de Burg,de man die van al hun reizen een dia voorstelling heeft gemaakt,,weet U nog die reis door Italie ,nu heeft hij weer iets nieuws .Wordt weer genieten.

 

9 Mei—Het wordt weer swingen een middag muziek door de JMR band

wat en hoe is nog niet bekend maar het zal spetteren,want muziek kunnen die 3 wel maken

 

13 Juni—we sluiten de eerste helft van het jaar af met een lezing over de 4 jaargetijden.Een lezing die zeer interessant is.

 

Na de vakantie beginnen we in September weer met muziek.

Maar eerst het eerste halfjaar maar weer eens gezond doorkomen .We schrijven dit programma al in november .U en wij weten niet wat ons nog te wachten staat ,maar we gaan uit van het possitieve en daarom laten wij het eerste halfjaar 2022 al zien op de website.

 

 

 

Maandagmiddagen.

 

De Wasbo organiseert elke 2de maandag in de maand een ontspanningsmiddag in  het Gebouw van O & O  Dr Mansveltkade 9. De middagen beginnen om 13.30 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen. De zaal is open om 13.00 uur.