Wasbo middagen 2023/2024

 

 

Maandagmiddagen.

De Wasbo organiseert elke 2de maandag in de maand een ontspanningsmiddag in  het Gebouw van O&O aan de Dr. Mansveltkade 9 (achter de Sporthal).

De middagen beginnen om 13.30 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen. De zaal is open om 13.00 uur. 

  

 

 

10 Juni,

Waren het in April de Heren  die ons verraste  dus dan kunnen de dames niet achterblijven en deze sterren komen met de naam Paradijsvogels naar onze middag. Geloof maar dat ze hun best doen en dat ze zorgen dat we ze niet niet snel vergeten. Een dameskoor om van te smullen of mag ik dat zo niet zeggen in deze tijd. Gewoon dan maar genieten net voor de vakantie.

 

9 september

 

 DE COSY’s uit Noordwijk,

2 mannen met gitaar, opnieuw is gelukt om 2 muzikanten uit onze buurt te halen.

Ze spelen eerder als het bloemencorso er is en brengen dan muziek die goed in het gehoor ligt.

Een duo dat ons weer laat genieten.

 

14 oktober

 

Jos Thomassen uit Rotterdam is journalist en tekstschrijver en vaak op bij seniorenbonden.

Het is gelukt hem naar Wassenaar te halen en komt met de voorstelling ZOETE KOEK.

Wat dat precies inhoudt weet ik echt niet maar er zijn mensen die het gezien hebben Krimpen en Zoetermeer en die nabijgelegen een aanrader, dus laten wij ons verrassen

 

 11november

 

WIJ3, muziek van nu en toen, elke keer als er muziek is, is het groot succes. Ook deze groep komt op aanbeveling van anderen, zij brengen muziek die net weer even anders is, maar wel voor ons. In de donkere dagen muziek waar wij vrolijk van worden.

 

 9 december

 

De kerst wordt dit jaar verzorgd door een trio uit Rotterdam, Onder de naam TAMISI(TANJA,MICHIEL en SYLVIA)Beide zangeressen zingen in verschillende koren maar hebben zelf dus een trio opgericht.

Sylvia is al bekend bij ons en iedereen was verrast over haar stem en zang. Dus als trio met pianobegeleiding zal het zeker weer een kerst worden om van te genieten.