Wasbo middagen 2023  

 

 

Maandagmiddagen.

De Wasbo organiseert elke 2de maandag in de maand een ontspanningsmiddag in  het Gebouw van O&O aan de Dr. Mansveltkade 9 (achter de Sporthal).

De middagen beginnen om 13.30 uur en zijn rond 17.00 uur afgelopen. De zaal is open om 13.00 uur.

 

 

! let op 17 april

is onze 4de middag, dat heeft te maken met Pasen dat is een week eerder en dit is de middag waar iedereen nu al naar uitkijkt, Kwitka komt weer, op veler verzoek. Deze dames en heren brengen steeds een nieuwe show waar zoveel vreugde van uitstraalt dat je vanaf het begin tot het einde zit te genieten van hun uitstraling.

 

8 mei

 

Deze middag volgt snel op de andere maar het is niet anders. Mevr. de Jong komt nu haar reisverhaal vertellen over Schotland met als extra een verrassing, maar die vertellen we niet, dat merk je wel op de middag. Dus blijf niet weg. Maar zet je beste beentje voor, en kom ook hier van te genieten.

 

12 Juni

  

Muziek van Op hoop van zegen, zij komen nu al voor de zoveelste keer maar elke keer is de zaal vol lof over hun optreden Spontaan, gezelligheid, leuke liedjes en meestal een bos mooie rozen voor een van ons. Om zo het eerste halfjaar af te ronden is geen slecht idee.