Ledenwerfactie

In 2021 zijn we gestart met een actie om meer leden te krijgen:

Degene die een nieuw lid aanbrengt, krijgt van ons 1/5 Staatslot.

Dat lot wordt uitgekeerd als de contributie van het nieuwe lid over zijn/haar eerste jaar ontvangen is. De actie loopt tot 31 december 2022.

 

Bestuursvacature

Door het overlijden van Wim van Beekum en Jan Barth zijn er nu  vacatures ontstaan in het Bestuur van de WASBO. Als u belangstelling heeft kunt u meer inlichtingen krijgen bij de voorzitter:

Jaap Kooijmans T: 070 5178 322 of E: jcrkooijmans@ziggo.nl

 

 

Jan Barth

Tot ons groot verdriet moeten wij nogmaals slecht nieuws brengen. Jan en Marijcke Barth zijn ca. 3 weken geleden positief getest op corona. Marijcke overwon het virus, maar Jan kwam in het ziekenhuis terecht.  Helaas ging het met hem steeds slechter. Uiteindelijk is hij toch nog onverwachts op 4 december 2021 overleden. Jan was heel actief in het bestuur, niet alleen als penningmeester. Hij was eerder penningmeester en bestuurslid van meer Wassenaarse verenigingen en ook een enthousiast amateur-fotograaf. Wij denken met veel waardering aan hem en missen hem

heel erg.

Wij wensen Marijcke en de kinderen veel sterkte in de komende tijd. 

 

Wim van Beekum. 

Helaas overleed Wim van Beekum op 23 september plotseling en totaal onverwacht tijdens een vakantie in Portugal. Hij vervulde vele functies binnen de Wasbo. Hij was de tweede penningmeester en onderhield onze Website. Hij bezocht in het kader van de Commissie Lief en Leed vele kroonjarigen of leden die door leed (ziekte of overlijden) getroffen waren. Wim verzorgde elk jaar een filmmiddag, meestal in februari.

Zijn netwerk heeft voor de Wasbo veel nuttige voordelen opgeleverd. Maar vooral zullen we zijn enthousiaste inbreng, ideeën en suggesties voor de vereniging missen . 

 

Reisfonds. 

De KBO heeft door het ontbreken van medewerkers hun bijdrage aan het Reisfonds KBO-Wasbo moeten staken. Wij beraden ons nog over de toekomst van het reisfonds.