Ledenwerfactie

In 2021 zijn we gestart met een actie om meer leden te krijgen:

Degene die een nieuw lid aanbrengt, krijgt van ons een vijfde staatslot.

Dat lot wordt uitgekeerd als de contributie van het nieuwe lid in 2020 ontvangen is. De actie loopt tot 31 december 2021.

 

Bestuursvacature

Door het overlijden van Wim van Beekum is er nu een vacature ontstaan in het Bestuur van de WASBO. Als U belangstelling heeft kunt u meer inlichtingen krijgen bij de voorzitter: Jaap Kooijmans T: 070 5178 322 of E: jcrkooijmans@ziggo.nl

 

Wim van Beekum.

Helaas moeten we melden dat Wim van Beekum op 23 september plotseling en totaal onverwacht tijdens een vakantie in Portugal is overleden. Hij vervulde vele functies in de Wasbo. Hij was de tweede penningmeester en onderhield onze Website. Hij bezocht ook in het kader van het lief en leed potje vele kroonjarigen of leden die door leed (ziekte of overlijden) getroffen waren.

Hij verzorgde elk jaar de filmmiddag in februari. Zijn netwerk heeft voor de Wasbo veel nuttige voordelen opgeleverd. Maar vooral zullen we missen zijn enthousiaste inbreng en ideeën en suggesties voor de vereniging. 

 

Reisfonds.

 

De KBO heeft door het ontbreken van medewerkers hun bijdrage aan het Reisfonds KBO-Wasbo moeten staken. Wij beraden ons nog over de toekomst van het reisfonds.